Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Pladder

Vad gör man inte för att slippa städa och packa ner saker inför flytt? Jo, kommer på att man kan testa att blogga! Har ju alltid gillat att skriva så det kanske är nåt för mig ialla fall...

 

Stora förändringar på gång i mitt och Patriks liv. Inte nog med att vi har köpt en villa för alldeles för mycket pengar, jag är gravid oxå! Tror jag... Gravtestet var positiv, jag har inte haft nån mens på tre månader och var på inskrivning på MVC igår. Har varit trött som jag inte trodde var möjligt och mått lite småilla några veckor. Det låter väl som graviditetstecken... Men ibland funderar jag på om jag har inbillat mig alltihop. Nu är jag plötsligt pigg och mer normal och mår inget illa alls. Tjock har jag blivit men det blir man om man under två månaders tid stoppar i sig allt ätbart som kommer i ens väg... Har varit sjukt hungrig och sugen på allt.. Igår em fick vi åka till storstan och köpa större kläder till mig. Kan knappt knäppa några byxor längre och tröjorna slutar typ vid naveln så magen hänger bar utanför. Inte så snyggt...

En rolig sak med att bli lite rundare är att ju faktiskt alla delar på kroppen växer. Kunde för första gången nånsin igår köpa BH med b-kupa! Häftigt att det finns nåt mer än bara skinnslamsor...

 

Ångest blandat med riktigt häftga lyckorus avbyter varandra. Hur ska Patrik och jag klara att uppfostra en trotsig Muhammed (han ska kanske heta det)? Samtidigt är det så jäkla häftigt att vi ska få uppleva detta otroligt fantastiska ihop. Känns som en helt ny tid av livet börjar nu med stora förändringar....

 

Nehej, nog med pladder, dax att börja göra lite nytta.. Hej hopp!

 

Torsdagen den 2 mars 2006 kl. 10:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Theodor hemsida 
2006-03-02 10:41

Grattis som f*n!

Muhammed är ju ett av landets mest populära namn, inte så konstigt heller. Det är ju rätt klatschigt.

Har Patrik börjat bygga-samla-spara något då? Sparat har han väl alltid gjort, iofs... själv ska jag bygga en mellanvägg! Det blir nog jättebra, kan själv.

Therése hemsida 
2006-03-02 10:58

Vi var på ClasOlsson igår. Patrik köpte penslar och maskeringstejp. Ska igång med målning av köket så fort vi kan! Han är verkligen fixerad vid renovering och grejer nu. Köper inredningstidningar och önskar sig typ krattor och sekatörer i födelsedagspresent. Ibland kan jag faktiskt bli lite smågrinig för han bryr sig mer om huset än Muhammed.. (Jag är inte extra känslig alls..) Men det är klart. Beben måste ju bo bra.. För mig känns huset lite som en bisak.. 

Theodor hemsida 
2006-03-02 11:35

Ja, jag har börjat lära mig att man måste försöka välja sina ord. I mitt fall var det kanske inte så taktiskt att börja prata om att "rädda biorummet". "Bygga barnkammare" hade varit ett mycket klokare ordval.

Sen är det ju lite så att bebisen kan jag ju liksom inte göra så mycket med ännu, börjar man peta och klämma så kanske ungen föds med ett stort tumavtryck i pannan och då har man lagt upp för en riktigt komplicerad far-son/dotter-relation. Eller inte.

Men det känns på nåt sätt som att man borde ägna sig åt alla förberedelser inför själva leveransen, det är helt enkelt väldigt svårt att låta bli. Och när man väl har en bebis i huset vill man ju inte behöva såga/spika/måla/svära hela dagarna utan kunna ägna sig åt mininörden istället. Gud vad svärmor kommer hata babykläderna jag sneglar på...

Theodor hemsida 
2006-03-02 11:36
Coolt förresten att du och Anna verkar ha blivit normalpigga nästan precis samtidigt. Undrar hur många dagar det är mellan er, egentligen...
Therése hemsida 
2006-03-02 12:14

Det är verkligen himla häftigt att vi kommer att bli föräldrar ungefär samtidigt. Då kan vi stötta varann...Ska bli skoj att ses nästa vecka så vi kan kolla datum och så. Jag är i v 12+3 som det heter på fackspråk...

Vad är det egentligen du tänker klä ert stackars barn i som kommer att sticka i svärmors ögon. Hon är väl annars en öppen och tolerant människa??

Anonym 
2006-03-02 12:41
Det finns mycket fint på http://www.thinkgeek.com/tshirts/kids/. Svärmor höll på att bryta ihop när jag skojade om att köpa ett minitangentbord till mininörden, så vi får se vad hon säger om http://www.thinkgeek.com/tshirts/kids/59cc/ eller kanske http://www.thinkgeek.com/tshirts/kids/6c71/.
Theodor hemsida 
2006-03-02 12:42
Eh, det var alltså jag som skrev det där... jag har skrivit hela Zoomin själv och ändå har jag tydligen inte lärt mig hantera sidan.
Anna hemsida 
2006-03-04 22:08

Oj, ja herregu va grattis! Så himla coolt att det är typ samtidigt detta händer oss! Jag är idag troligtvis i v. 15+0 (det är kul att svänga sig med nya uttryck!). Fast jag vet ju inte säkert förrän ultraljudet den 15/3. Det ska bli jätteskönt att få se att jag faktiskt har nåt i magen.

Ses på tisdag!!

Johan 
2006-03-10 15:58

Theodor! Om du köper V 2.0 t-shirten så måste ni ju döpa barnet till Theodor jr om det blir en son. Junior Storm låter klockrent som en superhjälte från Marvel Comics.

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.