Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Husägare!

Idag får vi äntligen nyckeln till vårt lilla hus. Kl 2 ska vi skriva, kl 3 börjar vi måla! Vi har köpt färg och ska måla om i köket. Där är det fräscht och renoverat med skapligt nya luckor, men väggarna är målade i en riktigt otäck grön färg som sticker i ögonen. Ska bli vitt istället. Mio snäcka hette visst färgen. Köket som man använder så mycket känns som prio ett för oss att fixa till.

Blir skojsigt att se hur Patrik och jag kommer klara det här med renovering. Kanske kommer folk att dra lite på munnen när de kommer in i vårt hem, men då har vi i alla fall gjort det själva och det duger åt oss (tror vi). Vi har ju bra rådgivare i våra pappor som båda är väldigt händiga fixare. Men, som min kära mor har lärt mig och som jag har sagt sedan jag lärde mig att prata , -Kan själv! Det känns som att det blir ännu mer speciellt och vårt eget om vi har fixat själva. Men visst måste man kanske få lite starthjäp. Ska försöka lyssna på goda råd... Titta gärna förbi, kära vänner och skratta åt spektaklet när vi försöker renovera.

Det är ju roligt att kladda oxå. Och att kladda ner mig är jag duktig på. På jobbet tycker jag att det är härligt att smeta med gips. Rensade på vinden inför flytten och skulle precis kasta mina snickarbyxor från studenttiden (Systrarna hade rosa snickarbyxor istället för overall, mycket snyggare) när jag kom på att dom duger nog som målarbyxor. Har ju dessutom inga andra skräpbyxor för tillfället som passar min lilla mage. Blir härligt att känna sig som ung student igen.

I alla fall känner jag mig väldigt spänd över att få komma in i vårt nya hus idag. Hoppas att vi kommer att få den riktiga hemkänslan där. Sist vi var där tyckte både Patrik och jag att det kändes riktigt skumt. Vi kunde inte riktigt fatta att vi snart skulle flytta in i begravningsentrepenören och hans frus hus. Det luktade inte hemma... Ska komma ihåg att ta med kameran så vi kan fota lite.

Nej, slutsvamlat. Dax att göra nytta. Har tvättstugan för sista gången. Ska bli så j-kla skönt att tvätta lite då och då istället för att förstöra en hel dag.

 

Ha det bra, hej hopp.

 

 

Fredagen den 17 mars 2006 kl. 09:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Theodor hemsida 
2006-03-17 11:02
Grattis! Och det kommer nog inte dröja innan huset känns som hemma.
Johan hemsida 
2006-03-17 12:10
Kul för er! Jag kommer gärna förbi och skrattar åt er renovering inom en snar framtid. Skadeglad som man är! Dessutom har jag snappat upp lite termer när jag själv fuskade som målare i pappas företag, så jag kan nog låta riktigt "skitnödig" när jag kommenterar ert arbete.
Therése hemsida 
2006-03-17 12:16
Vi ser fram emot era hånskratt och glåpord!

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.