Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vårpigg??

Är så less på att vara trött hela tiden. De senaste veckorna har jag helst velat tillbringa i sängen eller soffan och bara ligga och konstant äta godsaker. Tisdag och onsdag tyckte jag faktiskt kunna ana en liten ljusning, kände mig lite piggare, var och bowlade igår efter jobbet med några jobbarkompisar och var ute och åt en bit mat efteråt.

Men idag kom straffet för att man kännt sig lite mer mänsklig två dagar. Huvudvärk, trött så man fryser och känner sig sjuk och grinar för man inte orkar gå till jobbet. Ringde chefen och bad om flex idag. Hon är väldigt förstående och pusslade till en ledig dag åt mig. Känns skönt att hon bryr sig och förstår. Är nog extra sårbar oxå för att jag varit ensam ett par dagar. Patrik har varit i Polen med jobbet. Som tur är kommer han hem ikväll och pussar på mig och magen :) Kanske har han köpt några praliner i tax-free?!?

Har i allafall tagit mig i kragen och skurat och packat lite här hemma inför det stora flyttlasset som går på lördag. Har väldigt svårt att bara ligga och vila när man har en massa som behöver göras.

Efter att ha grinat en del på förmiddan har jag sen kännt ett par härliga lyckorus när jag tänker på det lilla liv som finns i mig och simmar runt. Blir så lycklig så jag får tårar i ögonen.

 Hej hopp till nästa gång!

 

Torsdagen den 23 mars 2006 kl. 17:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.