Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tisdagssvammel...

Är i slutet av v 36 av min graviditet nu. Skulle ju kunna bli dax för utsläpp vlken dag som helst nu egentligen även om jag inte tror det. Borde kanske tänka på att packa ner lite saker i den berömda BB-väskan. Har en del sammandragningar förstås, men inget som gör ont. Jag bara anar krafterna som finns i livmodern när magen drar ihop sig och blir hård som en boll. Det är ganska skoj att titta på för man ser ännu tydligare rumpan på beben och nåt som borde va ett knä.. Borde väl va så att man får mer och mer förvärkar innan det drar igång på riktigt. Är inställd på att gå över tiden så får det bli en trevlig överraskning om det skulle bli tidigare.

Går hemma med havandeskapspenning nu. Patrik började jobba igår efter semestern. Lite tråkigt känns det allt att bli lämnad ensam hemma efter att man har haft det så skönt i 4 veckor. Kände också en aning igår att jag saknade mitt jobb. Just efter semestern är det ganska skoj att komma tillbaks och träffa alla igen. Men det håller ju i sig nån dag, sen är man snart tillbaka i gamla rutiner igen...

Har blivit lite som en pensionär nu när krafterna inte räcker så långt. Orkar bara med typ en aktivitet om dagen; -Nej på torsdag kan jag inte för då ska jag till barnmorskan och sen ska vi handla på kvällen... Det är lite svårt för mig som gärna håller på med tre saker samtidigt annars. Men orken finns inte till det längre. Det är bara att tränga undan det dåliga samvetet som säger att man är en latmask som borde städa, tvätta, laga mat, handla, umgås med vänner mm, mm och lägga sig i soffan med en bra bok som kroppen säger. Krafterna behövs för att ta hand om lilla knyttet sen!

Asocial har jag blivit oxå! Gör mig ingenting att gå i min egen lilla värld och lalla. Titta på regnet är nog så underhållande. Men visst är det trevligt när man väl tar sig tid och energi att umgås med sina vänner. Blir väl inte så mycket av den varan om ett tag kan jag tro!

 

Ursäkta det osammanhängande svamlet men det är jag i ett nötskal just nu. Tankspridd till tusen och med minne som en guldfisk!

 

Tisdagen den 15 augusti 2006 kl. 11:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Anna hemsida 
2006-08-20 16:23

Det är bra med svammel!

Skönt att du kan ta bort det där dåliga samvetet. Du är duktig! Jag har svårt med det men man får ju igen i form av ont och sammandragningar efter att man har varit "duktig" så jag ska nog försöka lära mig jag också.

Glass är gott!!

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.