Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kolik

Vår lille son har fått typ kolik. Inte så roligt. Väldigt jobbigt att känna att man inte räcker till och kan trösta sitt barn.

I tisdags skrek han i stort sett hela dagen. Var nöjd en stund då och då men inga långa stunder. Det var den längsta dagen sen han föddes.  Jag trodde aldrig att klockan skulle bli sex så Patrik kunde lösa av mig. Som tur är verkar tisdagen vara ett undantagsfall. Annars har han sina "magic hours" mellan sju och nio på kvällen och ofta en kortare stund på fm. Så varje kväll dansar Patrik och jag runt i gillestugan med Anton på axeln eller armen och kämpar för att underlätta hans magplågor. Dans och musik är det som lindrar bäst. Det känns bara lite tröttsamt att behöva dansa varje kväll när man är trött och helst bara vill dega i soffan framför TV:n. Dessutom är det tråkigt för vi är inte direkt pigga på att umgås med vänner när vi vet hur han låter varje kväll. Extra trist är det för Patrik som är borta hela dagarna och bara är hemma och får försöka trösta en otröstlig Anton. Jag blir ju i alla fall kompenserad med leenden och mys de flesta dagarna.

Jag har lagt om kosten totalt. Försöker numer undvika allt som kan vara gasbildande, även mjölkprodukter. Inte så kul men vad gör man inte för att försöka lindra Antons smärtor.

Förhoppningsvis ska koliken vara som värst nu när han är 6-8 veckor och sen avta för att gå över vid 3-4 månader. Anton har ju egentligen bara en lindrigare form av kolik, det finns ju de som skriker både dagar och nätter. Och vi vet ju att det går över.  Det känns bara som om två månader kan vara en väldigt lång tid om man måste dra på sig dansskorna varje kväll....

 

Torsdagen den 19 oktober 2006 kl. 08:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Theodor hemsida 
2006-10-21 10:19
Låter väldigt jobbigt. För vår del har det inte heller gått något vidare i veckan, i onsdags kväll fick vi åka in till sjukhuset eftersom Anna fått feber. Hon visade sig ha barnsängsfeber, så hon har legat på sjukhuset och fått antibiotika sedan dess. Vi hoppas på att hon får komma hem idag.
Therése hemsida 
2006-10-21 15:43
Fy vad jobbigt för er! Hoppas hon piggar på sig. Kan hon ändå amma Lillan? Hälsa och krama henne från mig.

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.