Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kvällspyssel..

Dansperiden är över! Anton är inte helt bra från sin kolik men i alla fall bättre. De senaste dagarna har han haft ett par knipperioder på dagarna men varit skapligt lugn i magen på kvällen. Däremot är han mycket oroligare på kvällarna och kan skrika en del ändå. Men nu går det oftast att trösta honom. Och de gånger det inte går får han ta på sig overallen och få nappen och komma ner i vagnen och då blir det bra. Problemet är ju bara att det blir för varmt inne med overall på sig. Och han kan ju inte stå ute och sova jämt.  Så vi har låtit Anton sova i förrådet ett par eftermiddagar/kvällar. Funkar fint. Svalt och skönt. I söndags em såg vi en hel film för första gången sen koliken började. Det var trevligt. Varm pizza åt vi oxå. Samtidigt!

I lördags firade Patrik och jag 10 år ihop. Vi tänkte fira med en trerätters middag hemma. Gick väl sådär.. Förrätten åt vi i skift medan den andra sövde Anton.  Varmrätten var vi envisa nog att kunna äta samtidigt vid halv nio när Anton sov en halvtimma. Efterrätten slevade jag i mig vid diskbänken och Patrik åt ingen alls. Kvart över tio gav vi upp och gick och la oss. Anton somnar inte för natten om han inte får ligga tätt intill mig. Overall och vagn skulle kanske funka men han kan ju inte bo i förrådet dygnet runt!

Livet med spädis är ingen dans på rosor men helt underbart ändå. Jag skulle inte byta bort vår lille kille för allt i världen. Känslorna var starka för honom redan när han föddes men jag blir mer och mer såld för varje dag!

 

Onsdagen den 29 november 2006 kl. 15:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Anna hemsida 
2006-11-29 22:30

Men grattis! Både till att Anton är bättre och till 10-årsjubileum!

Bella har just somnat efter att ha varit leden i två timmar.  Inte skrikit hela tiden, men det gick inte att trösta. Jag börjar ana hur ni har haft det... Nu håller vi tummarna för att inte vår lilla stumpa också  får magproblem.

Anna hemsida 
2006-11-29 22:32

Äh, lessen skulle det stå.Svårt att skriva med en hand... 

Therése hemsida 
2006-12-01 16:57

Jobbigt att er lilla tjej börjat knöla oxå. Tyvärr verkar det nästan vara mer regel än undantag men kvällsoro. Hoppas det blir bättre.

Vet hur det är att försöka skriva med en hand. Det funkar men man får ta att det blir lite stavfel...

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.