Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nytt användningsområde för dammsugaren...

Jag hade hört innan vi fick barn att små barn ofta blir lugna av monotona ljud från tex dammsugare, tvättmaskin, mm men jag anade inte riktigt hur stor effekten var!

Vi har använt dammsugaren som lugnande medicin kanske tre gånger när Anton skrikit otröstligt. Bäst effekt andra gången då han bara suckade ett par gånger efter att maskinen gått igång och sen somnade sött. I söndags dammsög Patrik huset med Anton hängandes på magen i bärselen. Killen var helnöjd! Och idag använde jag den för att få Anton att somna. Funkade kanon. Patrik och jag har egentligen bestämt att vi inte ska missbruka dammsugaren utan bara använda den i nödfall så man har nåt att ta till när inget annat hjälper, men jag orkade inte gå runt och nynna och dansa  längre...

En arbetskamrat till mig berättade igår att de spelade in dammsugaren på kasettband för att få sin son att sova på natten. När han vaknade tryckte de bara på PLAY så sov killen gott vidare. De hade först provat att ha dammsugaren igång på natten, men det blev så varmt i sovrummet....

Jag slutar i alla fall aldrig att förundras över hur barn fungerar....  

 

Tisdagen den 19 december 2006 kl. 15:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Theodor hemsida 
2006-12-20 12:30

När vi var i Malmö tänkte jag unna Anna en ordentlig hotellfrukost. Hon har alltid tyckt att det är det bästa med att bo på hotell, och jag har ändå svårt att få i mig mat på morgonen.

3 minuter efter att Anna lämnat hotellrummet spydde Isabella upp hela sin frukost på min svarta t-shirt. Sedan började hon gallskrika, vrålhungrig naturligtvis. Jag tänkte f*n inte ge upp så enkelt. Inte Isabella heller.

Jag kom på att senast när vi badade Isabella så blev hon helt lugn när jag började spola vatten i badkaret. Jag testade att gå in på toaletten och spola vatten i handfatet - Isabella blev knäpptyst. Det var väl halvkul att stå och hänga inne på muggen i en kvart, och Anna vräkte i sig frukosten i vilket fall som helst, men det fungerade...

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.