Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gott nytt år!

En riktigt trevlig nyårsafton hade vi ihop med Sara och Johan med Ebba och Emilia 14 månader, Anna och Theodor med Isabella 3 månader, Anna och Thomas med Kevin 6 månader. Vi var inställda på att gå hem tidigt med en skrikande Anton eftersom han har svårt att somna borta och dessutom har blivit lite blyg när det är alltför mycket folk, men kvällen gick jättebra! Knappt något skrik alls och somnade sött vid halv tio. Vi kunde sitta åtta vuxna och spela spel ihop. Otroligt och jättekul! En kick för självförtroendet.

 

Det nya året har väl börjat sådär halvbra för vår del... Nyårsdagskvällen fick Patrik nån reaktion med nässelutslag som blossade upp över hela kroppen på en knapp minut och fick mig att bli lite skakig i benen. Jag blev nervös för komplikationer som igensvullen hals och chock och körde i ilfart upp till akuten. Det blev inget mer än utslag som tur var men Patrik fick stanna för observation halva natten. Troligtvis var det en läkemedelsreaktion.

Dagen efter fick han fruktansvärt ont i magen. Det brände som eld sa han. När han på eftermiddagen sen började kräkas konstant var jag säker på att han hade fått magsår efter en antiinflammatorisk medicin som han ätit ett bra tag och kortisonet han fått dagen innan. Jag ringde akuten och Patrik fick åka dit igen. Efter undersökning, diverse provtagningar, röntgen och flera timmar på sjukan fastslogs att det var magsjuka han led av... OCH magkatarr. Så det blev skilda sovrum den natten. Inte förrän igår började han bli människa igen.

 

Själv har jag inte heller mått bra. Samma dag Patrik blev magsjuk fick jag ont i kroppen och var allmänt matt och kunde inte äta. Det blev av det en släng av influensa, förkylning och lindrigare magsjuka som bara visade sig bakvägen. Mat och dryck var jag ju tvungen att få i mig så Anton får sin mat, så det var att pressa i sig fast det växte i munnen. Usch!

 

Det är inte lika lätt att vara sjuk längre. Inte bara att bädda ner sig och sova tills man blir frisk... Två dagar tassade jag runt kvarteren på darrande ben med hålig blick med en frisk Anton som inte ville somna så lätt. Jag har lekt och sjungit med kraxig röst och varit ena stunden frusen och andra genomsvett. Tack och lov mår vi bättre nu. Och än så länge är Anton frisk!

 

Hoppas ni har fått en bättre början på 2007 än oss på Brenäsvägen...

 

Lördagen den 6 januari 2007 kl. 14:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.