Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

God fortsättning..

Natten till fredagen gjorde vår lilla familj på ännu ett besök på akuten. Patrik väckte mig 23.30 och skrämde mig igen. Blek som ett lakan var han och sa att han hade fruktansvärt tryck i bröstet och ut i ryggen. Smärtan kom och gick och verkade sen mer komma från magen. I bilen på väg till sjukhuset blev han smärtfri. En läkare konstaterade att han haft gallkramper som är en sällsynt biverkan av ännu ett läkemedel han provat mot sin onda käke.  Inget farligt men väldigt smärtsamt! Det verkar som om det aldrig slutar jäklas för honom. Han har fortfarande väldigt ont i käkleden och väntar på att få komma till specialist. Nu kan han knappt äta, inte skratta och har värk konstant. 4kg har han gått ner nu. Det får bli ett slut på eländet snart!

 

Anton mår bra i alla fall! I lördags vände han sig från mage till rygg. Två gånger. Han såg väldigt förvånad ut när han hamnade på rygg! Man blir nästan löjligt glad och stolt som förälder. Patrik sprang snabbt och hämtade videokameran men då ville han inte försöka mer...

Utvecklingen går ruskigt fort! Han griper och ska stoppa allt i munnen för att undersöka det. Helst vill han stå upp hela tiden också. Han brukar morra när han står för att det är så jobbigt men vill inte sitta och vila. Tiden går alldeles för fort! Jag vill bromsa!!!!

 

Söndagen den 14 januari 2007 kl. 18:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.