Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Köp barnmat på burk!

Igår skulle jag vara duktig och fixa egen barnmat till Anton.  Kokade kött i flera timmar och höll på. Fram med stavmixern och skulle mixa ihop allt. Köttet var så himla trådigt bara så det fastnade hela tiden. Jag var där och petade med fingrarna för att få loss det. Minns att jag tänkte "Det här är farligt, nu får jag inte trycka på knappen". Och så tryckte jag på knappen. J-vlar, tummen fastnade. "Nu får jag inte trycka igen"... och så tryckte jag igen och satt ännu mer fast. Blodet droppade över diskbänken och jag satt fast i mixern och Anton skrek. Lyckades pilla mig loss och ringde svärmor som kom i ett huj och tog hand om Anton. Jag tog fram klippkortet och åkte till akuten. Det blev inte så farligt, tre stygn i vänster tumme. Ett tag trodde jag att jag kapat halva tummen.

Ska tillägga att det är lite svårt att få nåt gjort hemma för Anton sover så korta stunder på dagen och när han är vaken vill han helst bli underhållen och inte leka så mycket själv. Jag försökte skynda mig att bli klar för han var rätt missnöjd när han satt själv på golvet. Dumt dumt....

Nu hoppas jag verkligen att Anton uppskattar maten jag gjorde........

 

Torsdagen den 5 april 2007 kl. 18:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.