Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Snart arbetsmyra igen........

Det börjar närma sig slutet på min mammaledighet. 27 augusti börjar jag jobba igen. HELTID!!!!!!!!!!! Då ska Patrik vara pappaledig. Jag är jätteglad att han vill vara hemma med sin son men fy tusan vilken separationsångest jag har! Det känns skitjobbigt att jag ska vara ifrån min älskade lille prins hela dagarna. Det har ju gått så fort! Nyss låg han vid tutten dagarna i ända och kunde inte vara utan mig mer än max nån timme. Nu klarar han sig alldeles utmärkt med pappa, mormor, eller farmor hur länge som helst känns det som..... Det är mest mamma som inte klarar sig så länge utan sonen nu tror jag........

Det är en himla omställning faktiskt, även om det har gått succesivt. Och jag längtar inte bakåt i tiden heller utan tycker hela tiden att "nu är den klar mysigaste tiden", och så blir det bara roligare och roligare!  Skulle bara vilja vara hos honom jämt, men så funkar ju inte livet.  Tack och lov ska jag bara jobba heltid till jul och sen gå ner i tid till kanske halvtid.  Det känns bra i alla fall.

Samtidigt som jag inte vill vara utan min lille älskling en sekund så är det himla skönt med lite mer egen tid oxå. Jag kan åka bort en kväll om jag vill. Bara den vetskapen är en skön känsla. Även om jag förstås helst är hemma med mina grabbar!

Anton kryper för fullt nu men är inte särskilt nöjd med den bedriften. Nu reser han sig hela tiden mot grejer och vill att man ska gå med honom och hålla honom i händerna hela tiden.  Nästan varje dag tycker jag att han lär sig nåt nytt nu. Och han förstår så himla väl vad man säger. Klappar händerna när man säger att han är duktig, vinkar när man går, osv, osv. Mormor och morfar har lärt Anton vad älgen säger. Han har kollat in ett par gamla horn i Sågmon och lärt sig att bröla som en älg. Hihi.... Det är det första djurljud han har lärt sig.

Dax att slappa lite vid TV:n.

Hej hopp!

 

Onsdagen den 4 juli 2007 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.