Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jobb, jobb, jobb

Jag har nu jobbat tre veckor på heltid. Visst är det roligt att vara tillbaks och träffa kolleger och så, men usch vad jag saknar att vara hemmamamma. Det blir ju så mycket man är borta när man jobbar heltid. Jag skulle tycka det var jättekul att jobba nån dag då och då, men man BOR ju på jobbet.

 

Hemma funkar allt kanon i alla fall. Patrik fixar allt så bra. Första veckan var han helt slut  men nu börjar han komma in i lunken, tror jag. Anton är helnöjd att vara med pappa. Han vinkar glatt när mamma åker till jobbet (som tur är) och blir jätteglad när jag kommer hem. Vår lilla magfixerade kille drar upp tröjan på mig och slänger sig runt midjan och gosar med min mage bara jag kommer innanför dörren. Då får man ny energi efter en lång arbetsdag och orkar leka och busa och ibland göra lite nytta hemma.  

 

Men vissa dagar kommer den stora tröttheten över mig. Man orkar ju bara inte hålla igång jämt med jobb och bus hur gärna man än vill. Och då är det tufft att känna att man inte orkar med att leka med sin lille älskling. De dagarna kan jag bli lite deppig faktiskt. Men det är ju bara 12 veckor kvar av heltidsarbete. Sen blir det bättre. Då ska jag jobba ca 40 procent har vi tänkt och får äntligen vara hemma lite mer igen.

 

Anton går för fullt nu. Det ser så gulligt ut när han tultar fram. Och allt ska undersökas. Det röjs för fullt i alla skåp, lådor och på andra möjliga och omöjliga ställen. För nån vecka sen pillade han upp silen till avloppet i badrummet och plaskade med händerna i det inte helt rena vattnet.........Nice. Blomhyllan i vardagsrummet som sitter på lagom röjnivå för Anton är numer ingen blomhylla utan en kal hylla. 2ggr rev han ner blommor därifrån innan vi gav upp och tog bort allihop.

Favoritsysselsättningen är fortfarande att gunga. Anton har fått en egen på tomten som han gillar skarpt. Idag fyller vi sand i sandlådan med så har vi nästan en hel lekpark på tomten.

Det börjar bli himla kul med andra barn oxå. Vi var på öppen förskola förra veckan för första gången. Jag trodde Anton skulle vara jätteblyg, men icke. Ungen skrek av glädje när han såg alla barn och leksaker och satte igång att leka direkt. Fika var det inte tal om. Det får vi ta en annan gång.

 

Måndagen den 17 september 2007 kl. 13:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.