Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

På Boblinsvägen

Här hemma är vi numer inte mamma, pappa, Anton och Clara utan Pi, Rudolf, YamYam och Pinny.... Ni kanske inte har sett det fantastiska barnprogrammet Boblins? Förut gick det varje helg på fyran, och vi har tre DVD:er med figurerna.. ett gäng färgglada barbapappaliknande gubbar som bor vid regnbågens slut. Anton är helt såld på dem. Filmen går i alla fall varje morgon och gärna en gång på eftermiddagen oxå och Anton citerar uttryck ur  filmerna många gånger om dan... När han ligger på golvet och vrålar och inte ska ha kläder på sig (vi har det lite trotsigt här hemma) kan det funka att prata Boblins... - YamYam har ju alltid mössa och vantar på sig...och studsarsockor... Det funkar rätt många gånger faktiskt....

På kvällen gör Rudolf välling och Pi matar Pinny....

 

Vår lilla Pinny, även kallad Clara, Suddagumman och Lillstrumpa, växer så det knakar. 6 veckor är hon lite drygt nu. Väger närmare 5 kg skulle jag gissa. Kläderna växer hon ur mest på bredden som brorsan gjorde.... Hon ler och jollrar och är supermysig. På kvällarna är det ofta lite oroligt men ingen kolik i alla fall, peppar, peppar.

En rätt stor omställning att vara hemma själv med två barn,  men jag tycker det funkar rätt bra för det mesta. Anton har det lite jobbigt ibland, det märks. Både att komma i tvåårstrotsåldern och få konkurrens av en liten syster. Hon har fått en del stryk, lillan. Och han kan verkligen reta gallfebern på mig genom att strunta totalt i vad jag säger och säga emot hela tiden.... Tur att han är så himla gosig emellanåt.

-Anton tycker om mamma, säger han. Och då smälter man ju förstås....

 

Nehej, dax att sluta...Måste iväg...

 

Söndagen den 23 november 2008 kl. 11:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.