Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fortsatt ungmö...

Patrik och jag hade planerat bröllop till den 3/6 i år. Det mesta var bokat faktiskt. Men sen hittade vi äntligen huset vi ville bo i och strax efter det blev Nisse till.

 Det kändes lite som att först händer inget roligt, sen händer inget roligt och sen händer ALLT på precis samma gång! Det blir liksom lite för mycket av allt det goda.. Så efter mycket funderande har Patrik och jag bestämt oss för att skjuta upp bröllopet. Jag har sagt till honom att han inte slipper undan nu bara för att vi inte tar det i år och det är han införstådd med säger han...

Men att gifta sig är ju i sig en himla rolig jättegrej som man i sig vill planera och njuta av fullt ut. Det känns som om vi ska gifta oss i år blir det mest nåt vi hastar över, och så vill vi inte ha det! Därför skjuter vi på planerna ett år eller två. (För det finns säkert massor av tid till planering som småbarnsföräldrar och husägare...)

Det värsta var att tala om det för min 11-åriga kusin som ska va tärna. Hon var helt överlycklig över uppgiften och det kändes hårt att säga att hon skulle få vänta något år. Men jag tror hon blev lite tröstad i alla fall av att hon ska få en liten bebe på nära håll..

Lite synd tycker jag oxå om de andra gästerna. Jag vet ju själv hur roligt det är att gå på bröllop. Som tur är hade vi inte skickat ut inbjudningar, då hade vi nog inte kunnat backa. Men de flesta visste ju ändå att de skulle bli bjudna. Men misströsta inte, kära blivande bröllopsgäster, för bröllopet ska bli av, bara lite försenat pga allt annat roligt som händer!  

 

 

Fredagen den 10 mars 2006 kl. 08:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.