Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nedräkning

Har inte varit inne och justerat nåt på min sida efter kraschen för rätt länge sen. Tänkte att det kanske är dax att börja reparera lite.. Alla bilder och massa blogg försvann ju som bekant..

 

Har idag gått in i vecka 35 av graviditeten. Mår rätt bra. Blir trött förstås. Har ont i ryggen och börjar bli allmänt trött på att vara otymplig, men mår annars bra. Magen växer så det knakar. När jag ser mig själv på bild känns det fortfarande rätt overkligt. På ett sätt känns det som om tiden gått ruskigt fort och på ett annat sätt känns det som om jag varit gravid hur länge som helst. Knepigt.

 

Var hos barnmorskan på kontroll idag. Vår bebis ligger i startgroparna, fixerad med huvudet nedåt. Hjärtat låter som det ska och magen växer enligt kurva. Känns lugnande även om jag ändå funderar på sånt som kan va fel med barnet. Men det tror jag är rätt normalt att oroa sig för. Intalar mig det i alla fall...

 

Träffade en sjukgymnast på mödravåden idag oxå. Hon konstaterade foglosssning och informerade om ett och annat. Nu är det t.ex slut på dammsugning!!! Slapp dock informationen som hon gav min kompis Pernilla när hon var där om lämpliga samlagsställningar... Hon kände sig lite besvärad av situationen...

Fick med mig en apparat hem som ska skicka ström genom ryggen för att lindra värk och ffa värkar under förlossningen som jag har tänkt att använda den till.

 

Kollade förlossningen och BB i Nyköping igår. Då kände jag lite pirr i magen, att snart är det liksom dax... Hade hört att Nyköping ska vara väldigt fräscht och trevligt och så, så lite besviken blev jag nog på miljön. Visst, förlossningen var skaplig men BB tyckte jag nog var rätt slitet och sterilt. Är bortskämd med miljön på Kullbergska där det faktiskt är himla fräscht och fint. Blir nog till att ge sig hem så fort det går... Desutom får pappan bara stanna en natt, sen blir han utsparkad. Tror att man känner sig rätt ensam och utlämnad själv på BB.

Ser på sätt och vis fram mot förlossningen och känner mig lugn och trygg. Visst är det lite nervöst oxå eftersom man inte har en aning om hur det kommer att va när man aldrig har varit med om det tidigare. Man fattar nog inte hur j-kla ont det kommer göra. Jaja, det finns ju hjälp att få.

 

Hej hopp till nästa gång.

 

Torsdagen den 3 augusti 2006 kl. 18:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.