Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grav v 37.

Graviditetsvecka 37 är på väg mot sitt slut. Tiden går ruskigt fort men ändå långsamt. Konstigt. Känns på sätt och vis som om vi nyss satt där och tittade på krysset, och på sätt och vis som om jag har gått med min stora mage hur länge som helst. Skumt.

Var igår hos en jobbarkompis i Baggetorp och tittade på lilla Malva, ca 5 veckor. Född 4 veckor för tidigt. Vägde nu ca 3 kg. Jättesöt var hon, såg ut som en liten trollunge. Hade massor av mörkt hår och var så liten så liten. Plirade med ögonen och tittade i kors. Undrar om min bebis blev lite avis när jag höll i Malva för han/hon sparkade på henne rätt ordentligt! Känns konstigt att tänka på att min bebis i magen är nästan så stor som Malva var. Jisses vad trångt det måste vara därinne!

Fick igår mail från en annan jobbarkompis med bräknat nedsläpp 7/8 och som ännu inte fått. De hade varit på kontroll på Nyköping igår men allt såg bra ut så då har de tydligen som policy i Nyköping att vänta 42 veckor +2 dagar innan de sätter igång nån. Så nu har Pernilla fått tid på onsdag kl 4 för att starta upp det hela om inget hänt före det.

Det går helt klart inte att veta när det kommer att bli dax för förlossning. Man får försöka att njuta av dagen som den är, vila och vara redo, men ändå beredd på att vänta rätt många dagar extra. Fönstren är i alla fall tvättade och barnrummet i skaplig ordning. Det mesta vi tror vi behöver den första tiden hemma är inhandlat och jag har i alla fall en lista på vad jag tänker ta med till BB, så jag känner mig ganska redo att ta tjuren vid hornen och genomlida en hel del smärta för att få träffa vår efterlängtade lilla krabat.

 

Tisdagen den 22 augusti 2006 kl. 09:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.