Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kvällspyssel..

Dansperiden är över! Anton är inte helt bra från sin kolik men i alla fall bättre. De senaste dagarna har han haft ett par knipperioder på dagarna men varit skapligt lugn i magen på kvällen. Däremot är han mycket oroligare på kvällarna och kan skrika en del ändå. Men nu går det oftast att trösta honom. Och de gånger det inte går får han ta på sig overallen och få nappen och komma ner i vagnen och då blir det bra. Problemet är ju bara att det blir för varmt inne med overall på sig. Och han kan ju inte stå ute och sova jämt.  Så vi har låtit Anton sova i förrådet ett par eftermiddagar/kvällar. Funkar fint. Svalt och skönt. I söndags em såg vi en hel film för första gången sen koliken började. Det var trevligt. Varm pizza åt vi oxå. Samtidigt!

I lördags firade Patrik och jag 10 år ihop. Vi tänkte fira med en trerätters middag hemma. Gick väl sådär.. Förrätten åt vi i skift medan den andra sövde Anton.  Varmrätten var vi envisa nog att kunna äta samtidigt vid halv nio när Anton sov en halvtimma. Efterrätten slevade jag i mig vid diskbänken och Patrik åt ingen alls. Kvart över tio gav vi upp och gick och la oss. Anton somnar inte för natten om han inte får ligga tätt intill mig. Overall och vagn skulle kanske funka men han kan ju inte bo i förrådet dygnet runt!

Livet med spädis är ingen dans på rosor men helt underbart ändå. Jag skulle inte byta bort vår lille kille för allt i världen. Känslorna var starka för honom redan när han föddes men jag blir mer och mer såld för varje dag!

 

Onsdagen den 29 november 2006 kl. 15:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.