Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tandsprickning......

Anton håller på att få sina första små tänder! I underkäken har den ena tanden spruckit igenom och känns nu som en pytteflisa och grannen är på väg den också. Hihi, snart kommer vi se små risgryn när han skrattar!

 

Men fy vad det verkar vara besvärligt att få tänder! Jag som precis började tycka att allt var så mycket lättare: Anton var gladare, sov bättre och kunde tänka sig att vara med andra än mamma och pappa utan att gallskrika. Men nu är allt upp och ner. Han har svårt att komma till ro och somna om på natten och är vaken flera gånger om. På dagarna blir det nästan bara halvtimmaslurar för han är för orolig för att somna om. Dålig sömn för med sig att han den vakna tiden inte är speciellt nöjd. Han gnager på allt och blir spänd i hela kroppen när det gör ont i gommarna. Han skäller på leksaker och är på dåligt humör och vill helst bara bli buren hela tiden. I helgen gick Patrik runt i huset med Anton på armen och mumlade :  -Jag är inte knäpp. jag är inte knäpp, jag är inte knäpp.......

 

Man har inte varit så himla pigg de här dagarna. Vid åtta- halvniotiden har jag krupit till kojs.  Patrik kommer efter kvart över nio sådär...Hur trött man än är så finns det i alla fall inget som piggar upp en så bra som att träffa sina vänner en stund! Att få prata av sig och mysa med sina bebisar ihop gör att man orkar vara trött ett tag till. En mamma och pappa som bryr sig så mycket om en och pysslar om en och svärföräldrar som mer än gärna går ut och går med barnvagnen som avlastning gör också tröttheten lättare att hantera.

Hoppas gaddarna är uppe snart så vi får behålla vår mentala hälsa............

 

 

 

Torsdagen den 22 mars 2007 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.