Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Klantmaja.....

För några dar sen ställde jag till det ordentligt för mig. Jag var hos mamma. När jag skulle hem så lastade jag in vagnen i skuffen och smällde igen luckan. Jävlar! Nycklarna inlåsta med packningen! Mamma skulle vara hos frissan rätt snart och jag hade parkerat bakom hennes bil. Så jag ringde Patriks mamma som hämtade mig så vi kunde åka hem och hämta reservnyckeln. Den hittade jag förstås inte hemma. Tillbaks till mamma och svärmor fick köra mamma till frissan och jag var kvar hos mamma med Anton. Svärmor var stressad för hon hade sockerkaka i ugnen och hade skrivit en lapp till Patriks pappa att ta ut den men han kom inte hem som han brukade. När mamma hade kommit till frissan hämtade svärmor Patrik vid tåget och körde honom till Saab för att höra om de hade några tips på hur man lättast kommer in i vår bil utan nycklar.......De hade helt otippat inga bra råd att komma med.  

Sen blev Anton och jag hämtade av Patriks mamma som körde hem oss. Då hade Patriks pappa i alla fall tagit ut sockerkakan och sen varit på SKF och tillverkat verktyg för att bryta sig in i saaben. 

Men när jag i lugn och ro fick leta efter reservnycklen hittade jag den i ett par shorts i garderoben. Jag dansade och hoppade runt i huset, så lättad blev jag. Allt blev frid och fröjd. Men det var lite svettigt ett par timmar. Det är ju inte billigt med varken krossad ruta eller låssmed.

Jag är så förbannat tankspridd att jag blir knäpp! Nu har Patrik låst in reservnyckeln i ett kassaskrin så jag inte får använda den.

 

 

 

Söndagen den 24 juni 2007 kl. 16:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.