Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bröllopsbestyr.

Rätt länge sen sista bloggen.... Svärmor har skällt på mig så jag får väl ta mig några minuter och kommunicera med omvärlden!

 

Vi är just nu mitt uppe i planeringen av vårt stundande bröllop. Den 12/1 är det dax. Då ska jag bli Fru Roxström istället för fröken Andersson. Vuxet! Känns helkonstigt men helt rätt. Visst är det verkligen en stor och viktig sak, att lova att älska varandra för alltid inför alla man känner. Samtidigt känns det för oss rätt naturligt. Vi har ju varit tillsammans i 11 år och har vår äskade Anton tillsammans. Vi känner varandra utan och innan och jag är i alla fall säker på att jag har hittat mannen i mitt liv! En man som är lugn, trygg, omtänksam och samtdigt väldigt trevlig att titta på, varför skulle  man byta bort honom?!? Visst, man kan ju aldrig förutsäga framtiden, det kan ju ingen, men klarar man att ha barn ihop tror jag man klarar det mesta!

 

Oj, det blev djupt...  Bröllopsplaneringen då.... Jo det går framåt. Alla stora bitar är klara: kyrka, lokal, musik, mat, kläder osv. Mest finliret kvar. Men det är en hel del det oxå. Det känns som tiden rusar iväg. Bordspalceringen känns som den svåraste nöten att knäcka just nu. Man vill ju att alla ska ha så trevligt som möjligt.

 

 Sen beror det på hur vi ska göra med fotograferingen. Vi har nästan bestämt utomhusfotografering om vädret är bra, men jag börjar tveka. Dels är ju jag en av Sveriges mest frusna personer, så jag vet inte hur bra det går att stå ute och försöka le i klänning och pumps med bara en liten vit katt runt axlarna... Sen fryser ju blommorna om det är minusgrader. Hmm, vi får se. Det är väl nackdelen med vinterbröllop, bröllopskorten, men det löser sig.

 Annars behöver man ju inte orora sig för väder eller så, man vet ju att det är kallt och att man ska vara inomhus. Det är klart, det vore ju en riktig bonus om det är några minusgrader och lite snö, det hoppas vi på. Jisses vad fint det vore!

 

Anton kommer att vara med i kyrkan men inte på kvällen. Jag har beställt kritstrecksrandiga byxor och väst och vit skjorta till honom. Han kommer bli så fin lille gubben! Visst känns det lite ovisst hur det kommer att gå i kyrkan, men för oss känns det inte rimligt att gifta oss utan att han är med! Han är ju en del av oss! Det får lösa sig om han får myror i brallan eller blir ledsen.

På kvällen ska våra grannar vara barnvakt så han får somna skapligt i sin egen säng. Är han trött och det är mycket folk vill han annars gärna hänga på mamma och pappa, och det vill vi helst undvika just denna kväll! Vi ska bara se till att umgås lite med grannarna så han känner sig trygg med dem.

 

Nej, nu måste jag duscha innan lillprinsen vaknar! Hej hopp!

 

 

 

Tisdagen den 20 november 2007 kl. 11:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

importerade blogginlägg

Arkiv

 2009

 2008

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.