Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Gunilla Eriksson 
2006-11-25 14:43
Hej på er!
Sitter här vid datorn och slöar. Då är det kul att kunna titta på en liten söt kille. Om jag blundar kan jag nästan känna lukten av bäs . . .
Vi håller tummarna för att Matte och Sofie vill ha huset på Skalltorpsg. Då ser vi till deras tomt om vi hoppar riktigt högt på studsmattan på sommaren. Det verkar vara ett kap eftersom de dyra renoveringarna är gjorda.
Nu ska jag återgå till mitt bakande. Lovisa har scoutbasar i morgon och till det har jag bakat i veckor, så jag har tröttnat på julbak innan jag har fyllt min egen frys! Inte bra.

Ha det bra lilla familjen. Kram Nilla
vesnis71 
2006-09-27 07:30
Hej tittade på era bilder så söt pojk ni har. Det är så att man blir sugen igen. Kram och lycka till med den nya familjen. Vesnis71.
Anna hemsida 
2006-09-25 22:19

Vilken liten fining ni har. Jag ska försöka klämma ut en lekkamrat snart. Det var ju födelsedag idag egentligen, men jag tror inte att jag hinner nu...

Kram till er alla tre och vi hörs!

Gunilla Eriksson 
2006-09-22 19:44

Tjaba!

Nu är det helg igen och vi har kontroll på våra snuvbaciller. Undrar om ni vill ha ett besök av familjen Eriksson? Det skulle vara kul om vi lyckas se er lilla kille innan han tar studenten.

Therése hemsida 
2006-09-18 19:26

Javisst är det himla bra med internet så vi kan få visa upp vår goding för er som är en bit bort. Visste inte att farmor var så hemma i cyberspace! 

Birgitta Svensson 
2006-09-18 18:25

Hej Therese 

Jättestort Grattis till Eran fina lilla Anton bebis. Det här är ju jätteroligt att kunna få se och få följa utvecklingen lite. Det var faktiskt farmor som gav mig din bloggadress. 

Stor kram till Er båda från Birgitta o Peter

Birgitta Svensson 
2006-09-18 18:17

Hej Anton och välkommen till världen.

Jag tror Du redan har lyckats ganska bra i livet, eftersom Du valt de föräldrar som Du har. Du är enormt söt,  trots att Du har drag av din morfar.  Det ska bli ett nöje att få träffa dig och lära känna dig lite. 

Kram från din ännu äldre gammelfaster.

Gunilla Eriksson 
2006-09-16 19:51

Nej, så roligt ska vi inte ha´t! Jag snorar på som aldrig förr men jobbar helg på ett fullsmockat Sulle-Bulle och Ralle är också ganska snuvig men uteoch fiskar som vanligt.

Så vi härdar ut några dagar till och väntar tills vi är helt friska. (Lollo och Kjelle kanske står på tur också.) Hoppas allt är bra med er och att ni orkar ut i det underbara septembervädret. (Han har fälle på sej ordentligt?) Vi hörs lilla familjen!

Kram från Nilla

(som gör mitt bästa att krama ur alla gamla vinboxar från min fest)

Therése hemsida 
2006-09-16 15:42
Söndag em går fint! Bara ni är friska. Vi försöker undvika för stora anhopningar av baciller. Stackars morfar har fått vara hemma själv idag med sin onda hals medan mormor har fått gosa hela dan i Sågmon. Livet är orättvist...
Gunilla Eriksson 
2006-09-13 19:18

Hej. Det är gammelfaster. Jösses vad lilla fisen är lik morfar! Vi är så ivriga att komma och titta och "klämma" lite på Anton-bäbisen. Vad tror ni om söndag eftermiddag - har ni någon lucka då mellan gäster, amning och total utmattning? Vi är ju flexibla och kan även komma och våldgästa en vardagkväll.  Kram från Nilla

 

< Föregående sida  Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4
.